Sidor

måndag 31 maj 2010

Livets njutbara stunder

Min man håller på att bygga världens finaste lekstuga, de ni............ja det är SANT.
Bygget började med att prinsen i familjen hade byggt en stor, fin lådbil som behövde ett garage för att inte bli förstörd av regn och rusk väder. Så planen var att min man skulle bygga ett garage, men mitt i byggplanerna kom han med den perfekta idéen att detta garage kunde få en övervåning, och där uppe kunde själva lekstugan/kojan vara.
Nu börjar garage / lekstugan / kojan bli klar och barnen har börjat flytta in så smått.
Huset har också fått en stor härlig uteplats, där jag igår blev bjuden på nybakad citronkaka och Sri Lanka te.
Jag älskar verkligen denna vackra lekstuga och kommer njuta där tillsammans med min prins och prinsessor mycket och ofta.


torsdag 27 maj 2010

HJÄLP

Är det någon som kan hjälpa mig om tips vart jag kan hitta trädgårdsmöbler i trä till barn?
Vi har letar överallt men tyvärr inte hittat något. Önskan är att finna en vit liten trägrupp, med soffa, två fåtöljer och ett litet bord.

Snälla HJÄLP mig!!!

onsdag 26 maj 2010

Vackra miljöer


Det finns verkligen många platser som är så vackra, och njutfulla för själen. En av dessa platser är Sri Lanka. Här är en vacker bild fotad vid klipporna vid Unawatuna. Detta ställe besökte vi våra fyra sista dagar i Sri Lanka. Här tog vi igen oss med bad, mat, vila och förberedde oss för hemresan till vårt kalla Sverige.

Nu har vi snart varit hemma i en månad och nästan all den tiden har jag tillbringat med mitt examensarbete, som nu börjar lida mot sitt slut....eller kanske början....nja, det börjar iallafall bli klart nu och ska snart upp för opponering. Det har varit en intensiv tid, men samtidigt mycket spännande.


Ha det gott! Kram Jen

lördag 8 maj 2010

Längtar tillbaka


Fy vilket tråkigt väder, vart har våren tagit vägen, i dag känns det som höst.

Jag längtar verkligen tillbaka till värmen. Vill ha vår med sommarvärme.


I veckan har jag suttit inne mestadels pga. ett stort skolarbete som jag håller på att skriva. Våren har frestat mig att skippa pennan och ge mig ut i solen, men jag har varit duktig och hållit mig inne, fönstret däremot har fått stå på vid gavel. Solen har stekt in genom fönstret och fågelkvitter har spelats i massor.... HÄRLIGT har det varit trots att jag varit inne.



lördag 1 maj 2010

Hemkommen efter fyra underbara veckor i Sri Lanka.

Nu var det verkligen länge sedan jag var här i bloggen och skrev, men jag har varit på en mycket upplevelserik resa med familjen, och bland annat träffat dessa vackra elefanter. Vi har haft det så spännande och tiden har verkligen gått fort. När vi reste var vägarna fulla med snö, men när vi kom hem lös tussilagona gula efter vägkanterna....våren är här och det är underbart.