Sidor

fredag 15 januari 2010

Veckans bästa dag är HÄR!!!!

Ååååå...som jag tidigare har berättat så älskar jag fredagar. Den dagen är något speciellt på många sätt, men det bästa av allt är att familjen är lediga i två långa dagar. Nja så långa vet jag inte om dagarna är direkt, men lediga är vi i alla fall.
Nu är det här min sista riktigt lediga helg på ett tag framöver, för på måndag börjar mina studier igen, och mammaledigheten är slut för denna gång.
När man är student är det lätt hänt att man aldrig känner sig ledig, det finns liksom alltid någonting att läsa eller fördjupa sig i, det kan ibland kännas tungt...men men....idag är det fredag och jag är leeeedig....och har inget mer bestämt inför helgen än att hälsa på goa vänner som vi inte har sett på mycket länge. Och äta en lunch hos mina svärföräldrar. Däremellan kan jag fylla tiden med en massa roligt och mycket mys med familjen!!

Önskar er alla en mysig fredag!!!

söndag 10 januari 2010

Finns det fler som känner som jag?

Åååååå...nej tänk att det redan är söndagkväll. Helgen bara springer i väg, jag som nyss var så glad för att det var fredag, och jag skulle ha helg med några av mina underbara älsklingar!!!

Kanske bör jag tänka om lite och se varje dag som något speciellt. En måndag kan ju också vara kul, mysig och alldeles speciell.....hmmmm...kan i alla fall försöka mig på att tänka annorlunda.

Här kommer en bild från en myskväll med min älskade fästman!!!

tisdag 5 januari 2010

Gott gott...

....knäckebröd!!!
Jo brödet blev mycket gott, men jag vill nog mer kalla det för bröd än knäckebröd. För det vart inte så hårt som knäckebröd ska vara...men mycket gott blev det!!

Degen var väldigt lätt att göra, däremot var det lite svårare att få till brödet inne i vedugnen. Det gällde att vara snabb men dock inte för snabb...hi hi hi.

Ska absolut pröva att baka knäckebröd fler gånger!!

Brödet avnjöt vi sedan tillsammans med en god fisksoppa, smaksatt med saffran...mums!!
bild lånad från tasteline

söndag 3 januari 2010

Baka baka liten kaka...


....knåda knåda liten bulle...

I kväll ska vi baka knäckebröd i vedspisen här hemma. Det blir första gången i mitt liv jag bakar knäckebröd. Ska bli riktigt kul!!

Svärmor hade bakat knäckebröd till Julafton, som smakade himmelskt gott, så jag hoppas att vi i alla fall kan komma i närheten av den smaken. Men jag vågar inte hoppas allt för mycket, eftersom jag är nybörjare på detta och det är inte hon..hi hi hi.
bild kommer från tasteline