Sidor

fredag 13 februari 2009

Ja må hon leva......

I dag har vi en liten prinsessa här hemma som firar ett år. Jag kan inte förstå att det är ett helt år sedan hon blev en i vår familj. Tiden går verkligen så fort!
I morgon på alla hjärtans dag ska vi kalasa här hemma och spela barnmusik så huset gungar, för då kommer släkten och ska fira vår ettåring.

torsdag 5 februari 2009

Tack

för kommentarerna och hjälpen jag fått av er angående hyllan som jag söker.
Era kommentarer och besök gör mig så glad!

Hoppas att ni alla får en bra torsdag som kan bjuda på en del skoj.
Själv har jag precis varit i väg på en tur till öpnnaförskolan för att sjunga lite med lillprinsessan, men tyvärr fick vi vända i dörren för det var stängt pga. sjukdom. Ååååå...vi som hade sett fram emot den mysiga stunden med en massa andra glada prinsar och prinsessor. Men det får bli en annan dag.

Ha det gott! / Jen

måndag 2 februari 2009

Hjälp!


Är det någon som vet vart jag kan finna denna vackra hylla?

En gång såg jag den i en butik i Uppsala, men tvekade över priset, lite senare såg jag denna hylla på en nätbutik till ett mycket bättre pris, men när jag skulle ta och visa den för min sambo var den tyvärr slut.

Jag tycker att den är jätte fin och jag skulle bli så glad om den fick hänga på en vägg hemma hos oss.

Hjälp!!

Ååååå...ibland blir jag inte riktigt nöjd över mina inlägg, jag vill att de ska se fint ut när man tittar in i min blogg och en lugn harmoni ska råda. Men placeringen av min text och bild får jag inte riktigt till, vet inte hur jag ska göra för att få det bra. Någon som har bra tips att ge mig?

En liten liten groda......







I julas fick jag dessa vackra porslinsrosor av min ena syster. Placerade dem på ett vackert vitt fat, och på en av rosorna la jag min lilla grodprins. Jag tycker att den lilla grodan verkligen blev den rika detaljen som gjorde hela dekorationen.