Sidor

torsdag 25 juni 2009

Stämning...........


Hemma hos oss är vi stor förbrukare av stearinljus. Detta är inte bara något vi nyttjar under vinterhalvåret, utan hos oss tänder vi ljus året om.
Det ger liksom en så mysig stämning. Och stämningen blir mest på topp en mörk sommar kväll, ute på uteplatsen, tillsammans med min älskade sambo.

Längtar efter en sådan kväll!!!!

måndag 15 juni 2009



I dag tänkte jag visa er min vackra skål, som jag för en tid sedan köpte på våran shoppingtur till Örebro. Den är verkligen så fin, och jag önskar så att jag hade hela servicen!

måndag 8 juni 2009

Sommarlov!!!!

Nu är sommarlovet mitt här, skickade in det sista skolarbetet nu i natt....så nu är denna termin över. Det har varit en mycket givande termin i skolan och jag tror att jag har lärt mig en hel del om specialpedagogik, vilket är ämnet jag har läst.
Nu är meningen att jag ska vara hemmafru i två månader och sedan i början på Augusti bli mamma på nytt för då kommer familjen utökas med en till liten krabat....hihihi

Visst är liljor en otroligt vacker blomma?, jag verkligen älskar dessa vita liljor. Och de är inte bara vackra att titta på, de luktar också ljuvligt.