Sidor

tisdag 24 augusti 2010

3 gånger fest


I lördags hade vi stor festardag i vår familj.

Då vi bjudit in 35 gäster till dagens tre fester. Klockan 10 började vår första fest, vilken bestod av namnkalas för vår minsta lilla prinsessa. Vi hade valt att fira henne utomhus på ett friluftsmuseum här i vår stad. Tyvärr var vädret lite si och så, men vi hade lagt ut en stor presenning i gräset och på denna lagt ut ett flertal filtar, och sedan dukat upp ett fikabord där gästerna kunde plocka sig "gottfulla". Efter fikat berättade vi lite kort om E:s namn och sedan fick varje gäst en heliumballong som vi gemensamt släppte upp i luften efter att vi hurrat för vår prinsessa.


Vid lunchtid bjöd vi in till vår andra fest. Då vi firade att jag tagit min lärarexamen. Alla gästerna var då hembjudna till oss på lunch. Vi bjöd på en mumsig sallad med bröd och dryck.

Cirka klockan 15 hade vi ett avbrott i vårt festande, då gästerna begav sig hem ett tag för att klockan 18 närvara vid vår tredje och avslutande fest.

Kvällens fest var en fest då vi skulle fira att jag och min älskade B har gift oss tidigare i våras, då vi besökte Sri Lanka.

Gästerna välkomnades med en drink och en tipspromenad där frågorna handlade om brudparet.

Därefter åt vi kräftor och lekte lekar. Som tur var höll regnet upp under kvällen så vi fick till ett riktigt långbord ute i trädgården där alla gäster kunde sitta tillsammans, vilket var mysigt.

Vid 1 åkte de sista gästerna hem.

En mycket trevlig festardag blev det!

torsdag 12 augusti 2010

Lillprinsessans första födelsedag


I dag fyller vår minsta prinsessa ett år. Tänk vad fort tiden går, att det var ett helt år sedan vi fick träffa vår lilla E.
Till helgen ska vi fira vår underbara prinsessa, med ballonger, paket och kanske en liten tårta till födelsedagsbarnet.

måndag 9 augusti 2010

Nya äventyr


Nu väntar nya steg i livet för vår näst minsta prinsessa. På onsdag ska hon kliva in på sitt dagis för allra första gången. Hon har nu blivit 2½ år och haft förmånen att få vara hemma med sin mamma och pappa fram tills nu, vilket känns så tryggt och bra. Men nu är hon verkligen redo för att ta klivet in på dagis. Hon pratar så mycket om vad hon ska göra där, och är verkligen förväntansfull. Hoppas nu att det blir så bra som hon hoppas på.


Här är iallafall en härlig bild på vår söta prinsessa.