Sidor

lördag 12 mars 2011

Underhållning

I kväll har vi bjudit hem några vänner till familjen. Först ska vi äta lite enklare mat, varm brietårta, grekisksallad samt bröd. När magarna är lagom mätta går vi upp två trappor till "torn rummet" och tittar på kvällens underhållning, melodifestivalen. Som efterrätt kör vi snacks i olika former som passar perfekt till en melodifestivalkväll. Min man har fixat resultatlappar så att vi alla kan poängsätta bidragen, och jag har fixat lite priser till vår "resultattävling".

Ska ni också underhållas av melodifestivalen i kväll?

fredag 11 mars 2011

En härlig dag är det i dag

FREDAG.....veckans bästa dag.

Prinsessorna har varit sjuka ett par dagar vilket har inneburit att vi mestadels varit inomhus. Men idag när solen sken som bäst tog vi en promenad ner till stan och lunchade med pappa B, det kändes verkligen som vår i luften. Hade njutit i massor om inte prinsessorna varit så gnälliga.

I kväll ska prinsen gå på disco och vi andra i familjen ska bara ha en lugn och härlig fredagkväll.
Vad ska ni hitta på?

Må gott Kram Jen

lördag 5 mars 2011

Härlig lördag x 2

Tänk att livet kan vara så lyxigt att det bjuder på två härliga lördagar efter varandra. Förra helgen hade vi besök av goa vänner, vi bakade pizza i vår vedspis och hade det såååååå mysigt.
Denna lördag ska min man och jag åka till ett par vänner på fest, och våra barn ska få vara hemma och mysa med storesyster och hennes kille.....alla nöjda över upplägget.

Önskar er alla en mysig lördag. Kram Jen