Sidor

söndag 24 augusti 2008

En vacker detalj på vår uteplats

För en tid sedan var jag och min sambo på en utflykt till Åsby trädgård. Som är ett ställe fyllt av vackra blommor och en hel del fin inredning. Det var precis innan stängningsdags då vi anlände, så det fick bli en supersnabb visit.
När vi precis hade klivit in i butiken stod ett vackert brickbord framför mig. Ååååå vad glad jag blev, det var precis vad jag hade sökt i säkert två års tid. Vitmålat och lite skavt, helt i min stil.
På vägen till kassan går vi förbi en annan vacker sak. Ja, egentligen går jag bara förbi, utan att se hur vacker den skulle kunna bli hemma hos oss. Däremot säger min sambo åt mig att stanna och titta. Vi vet inte riktigt vad det är tänkt att vara till. Men sambon ger en fin ide om hur vi kan använda denna på vår uteplats. Ett ljusbord med blombad är hans ide.
Och så här blev det! Visst blev det ljuvligt?


fredag 22 augusti 2008

Bloggar

Bloggvärlden är verkligen rolig.
Det finns så många bra inredningsbloggar där ute i cybervärlden. Varje vecka jag är ute och surfar hittar jag någon ny bra blogg.
Förr var jag en ganska så stor shoppare på inredningstidningar, men inte nu längre. Nu känner jag mig ofta besviken på tidningarna jag köper, de har inte alls lika mycket att ge som alla bloggar kan ge. Däremot kan jag inte påstå att det är lika mysigt att krypa upp i soffan med en kopp te och datorn, som det är med en kopp te och en mysig tidning. Så visst kommer jag då och då även köpa en inredningstidning, för den mysiga känslan vill jag inte missa.

Önskar er alla en trevlig helg!

Ha det gott! / Jen

tisdag 19 augusti 2008

Här kommer en bild till på mitt dokument. Hihihihi....lite tokigt att visa en bild till kanske ni tycker, men jag är så nöjd med bilden, så jag vill gärna visa er den.

söndag 17 augusti 2008

Mitt nya dokument

För en tid sedan var jag inne hos en blogg som heter http://vagentilldromhuset.blogspot.com/
och såg jättefina dokument som hon hade tillverkat,
nu har jag härmat efter.
Jag blev jätte nöjd och tycker att det blev så fint.
Tillsammans med min groda gör sig verkligen dokumentet jättebra .

torsdag 14 augusti 2008

Slitet, grovt och vackert

Här ska ni få se en bricka som vi använder flitigt hemma hos oss. Den är både funktionell och snygg och det tycker jag är bra.
Jag tycker verkligen om det här lite slitna, av skavda, grova, vita och träiga.
Den här brickan talar starkt för vilken stil vi gillar hemma hos oss.

Fina inköp

Nu ska ni få se den vackra lådan som jag köpte när jag besökte Vardags lyckas butik i Strömsholm.
Just nu har jag placerat den på vår uteplats och förvarar ljus, servetter, bestick och vin korköppnare i den. En annan dag kanske den får ha sin plats på ett barnkalas, där jag har fyllt lådorna med godis och jag kan leka torggumma. Hi hi hi...