Sidor

torsdag 12 maj 2011

Bättre nu än aldrig

Oj vad längesedan det var som jag skrev ett inlägg i bloggen.
Hoppas att det är bra med er alla, med mig är livet toppen, njuter i fulla drag.
Våren är verkligen en underbar årstid med många njutbara lukter, vackra träd och blommor som smyger sig fram. En annan sak som jag också uppskattar stort med våren är alla vinterns kläder som vi kan hänga undan. Barnens vintermössor är utbytta till sommarhattar och barnens fötter bär nu lätta skor, vinterkängorna är upplagda på vinden.

Barnens lek sker mest hela tiden i lekstugan eller lekandes i trädgården. Stora prinsessan springer mellan våra buskar och önskar så att hallonen, vinbären, krusbären eller körsbären har kommit fram så att hon får mumsa bär. Tyvärr har hon ännu inte hittat några, men rabatterna är bra goda tycker hon, så de plockar hon gärna och äter av. Ja, rabatter är hennes namn på rabarber. Det låter så roligt när vi hör henne ropa, jag vill ha en rabatt att äta på......hi hi hi.
En dag hade prinsessan tagit en rabarb, men ville ej äta upp hela så hon frågade pappa vart hon skulle kasta den. Fick då till svar: kasta den i komposten. Nästa dag då pappa ska ta in posten hittar han en rabarb i post lådan......kompost hade väl låtit som post, och då hade hon väl tänkt postlåda. Barn är bra gulliga.

2 kommentarer:

bella sa...

Hahaha, ja vad roligt det kan bli! Rabatter och påstlåda är svåra ord :-)
Roligt att hitta ett inlägg ifrån dig!

Kram, vi hörs snart! Bella

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se