Sidor

lördag 30 oktober 2010

Löv i mängder

Jag har krattat och krattat men löven tar liksom aldrig slut. Vår trädgård är så härligt lummig på sommaren, men på hösten är den inte allt för rolig när träd och buskar fällt alla löv.
Nu har jag krattat och rensat ute att par timmar och känner mig så nöjd, den känslan är också en härlig känsla, som många andra härliga känslor. När barnen sover ska jag nog ta och bada/duscha en lååååååååååång stund. Det njuter jag gott av.
I kväll ska vi bort till våra goa vänner M och J, där ska vi mysa med mat och prat om ditt och datt. Vi ska även få se deras ny gjorda kök, vilket ska bli super roligt, framförallt när jag redan nu tror att det är jättefint.

fredag 29 oktober 2010

Den speciella dagen

Fredag, veckans bästa dag är här....så härligt, jag verkligen ÄLSKAR fredagar.
Dagen önskar jag ska gå i lugnt tempo tillsammans med prinsessorna, och avslutas med en mysig middag tillsammans med mannen i mitt liv.
Visst låter det som om min fredag ska bli härlig? Hur ska er fredag se ut?

torsdag 28 oktober 2010

Livets väg....

......är inte alltid lätt att vandra längs, men när det känns lätt att gå. Det är då man ska njuta och fylla på men ny frisk energi.






















Den här bilden tog min sambo för två veckor sedan när vi besökte Litauen. Det är ett lugn över den här bilden som ger mig en skön inre känsla.

tisdag 26 oktober 2010

Fyllt på med ny energi

I dag startade jag dagen med att åka till badhuset för att simma. Ååååå vad skönt det var, efter att jag simmat bastade jag och la även i en hårinpackning i mitt hår. När jag gick ut ur badhusets dörr kände jag mig som en ny Jen, men en massa ny energi.....HÄRLIG känsla.

Inte nog med att jag kände lyx över detta. När jag kom hem hade min älskade lagat lammgryta och det doftade UNDERBART gott. Det var inte bara doften som var god, smaken var minst lika god. Detta är verkligen lyx.

Hoppas att ni får en mysig tisdag.

torsdag 21 oktober 2010

Prinsen hemma idag

I dag har prinsen själv studiedag från skolan. Det innebär att han har en uppgift från skolan som han ska utföra hemma under dagen, och sedan redovisa det han gjort i skolan. Uppgiften går ut på att han ska berätta om ett av sina intressen, ta ut fakta om det, visa material eller bilder som visar just intresset. Prinsen har valt att berätta om MANGA som är ett av hans stora intressen, han är riktigt duktig på att rita.

Så i dag ska vi "MANGA" här hemma, men vi ska även hinna med en tur ner till stan, lite shopping, äta på restaurang och hämta "stor" prinsessan på förskolan.

Solen skiner men det är kallt. Hoppas på en bra dag!!

onsdag 20 oktober 2010

Bra onsdagskväll


I kväll har jag varit och lyssnat på en föreläsning med Hillevi Wahl, författaren till boken; "Hungerflickan" - en berättelse om matmissbruk, ensamhet och pappalängtan.

Hon sa många kloka saker som jag kan ta med mig i mitt liv som Jen, fru, vän, lärare och mamma.


fredag 15 oktober 2010

Vackert fat från Bruka

För ett tag sedan hade vi mysmiddag här hemma, och invigde då vårt vackra rosa fat.

Fatet fick vi i bröllopspresent av våra goa vänner G och L. Det är verkligen så maffigt.

Vi åt en massa goda ostar och drack rött gott vin. Till osten hade vi fikon, marmelader, valnötter, pinjenötter och honung, en massa goda tillbehör men kexen skippade vi denna gång.

Se hur vackert det blev:

söndag 3 oktober 2010

Tips....


om en tävling där man kan vinna en super fin väska från Vintage by fè.

Har själv en klocka därifrån som är så fin, så en väska till den vore ju inte helt fel.


Tävlingen finner du på: Happily Ever After.